motiv-ATIV

10:31 PM


*This post is bilingual (in English and bahasa)

Just want to share a little bit about a new gadget from SAMSUNG that I’ve been longing for. Just a few months ago SAMSUNG revealed the new series of ATIV BOOK, it called ATIV BOOK 9 LITE (www.samsung.com/id/ativbook9lite), the good news is the design still using the stylish ATIV BOOK 9 identity legacy, I know this going to be a premium product with reasonable price.
 
 
 

 From the first time I heard the word “lite” snap snap, I believe this product will be the trendiest, thinnest and lightest notebook in the world. Well, when we talk about compact and convenience.. this product beyond our expectation, the innovative design and smart technology makes this ATIV BOOK 9 LITE suitable for young professional who have super tight schedule and super busy hands lifestyle.
 
 

In my truth opinion, when it comes to fashion.. this ATIV BOOK 9 LITE will gonna be the next hit gadget trend for fashion people. With it slim and lightweight design (only 1.44 kg and 16.9 mm thickness), not to mention  the super fast performance (8.0 sec quick boot-up and 2.0) allow us to not work in speed but also with style (jaw-dropping situation) . be the one who have this stylish ATIV BOOK 9 LITE (fyi, the stock is very limited, you’d better hurry up).

Want to know more about the product? 
?Feel free to join the Launch Exhibition in several cities in Indonesia, and get the Promo for Samsung ATIV Book 9 Lite :
Launch Exhibition :
 1. Jakarta – Senayan City : 31 Aug - 1 Sep 2013
 2. Semarang – Mall Paragon : 31 Aug - 1 Sep 2013
 3. Bandung – Trans Studio Mall : 6-8 Sep 2013
 4. Jogja – Ambarukmo Plaza : 6-8 Sep 2013
 5. Surabaya – Ciputra World : 6-8 Sep 2013
 
Launch Promo :
Jakarta :
Cashback Rp 1,000,000 (from 6,990,000 to 5,990,000)
12 Months 0% installment for BCA card holder
Free ! External Hard Disk WD 500GB
Win a chance to get Lucky Dip Samsung Galaxy S4
Get a special USD rate only in the event                          
*Promo valid for 200 first buyers and BCA card holders only
 
Semarang, Bandung, Jogja & Surabaya :
Cashback Rp 500,000 (from 6,990,000 to 6,490,000)
18 Months 0% installment for Mandiri card holder
Free ! External Hard Disk WD 500GB
Dapatkan special kurs USD hanya di event ini
*Promo valid for 100 first buyers
And join the digital activity during launch promo SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE on twitter @samsung_ID  or “creATIVtweet” and “creATIVsnap” by search the #creATIV #originATIV #ATIVBook9Lite hashtags.


Paling seneng kalo udah ngomongin gadget terbaru dan hubungannya dengan fashion. jaman sekarang apa sih yang gak bisa dilakukan melalui teknologi? Fashion-sphere pun juga termasuk yang sangat membutuhkann teknologi untuk bisa terus evolve dan revolve. Jaman kreatif kaya gini yang semuanya harus ngikut trend dan gaya terbaru pastinya butuh gadget yang mendukung segala aktivitas yang kita lakukan.
 
 


Sekarang ini Samsung lagi-lagi meluncurkan produk notebook premiumnya “ATIV BOOK 9 LITE”, produk ini merupakan generasi terbaru lini ATIV BOOK dengan spek yang sama, design yang sama, kepintaran yang sama tapi dengan harga yang jauh lebih terjangkau. Pas denger kalau ATIV BOOK ngeluarin versi LITE tentunya udah kepikiran segala yang berbau tipis dan ringan, eh ternyata bener aja lho… dengan ketebalan hanya 16.9 mm dan berat cuma 1.44 kg membuat SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE menjadi generasi BOOK yang paling tipis dan paling ringan dari seluruh lini SAMSUNG ATIV BOOK.


Sebagai seorang yang aktif dalam dunia blogging terutama blogging soal fashion dan lifestyle gue pribadi sangat membutuhkan gadget yang mendukung mobilitas gue sebagai seorang mobile professional ngga Cuma dari segi kemudahan dan kepraktisannya, gadget pun harus sesuai mode dan trend sekarang, ngga bisa dipungkiri kalo sekarang SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE merupakan salah satu gadget idaman gue.

 
Buat yang masih penasaran mau tau lebih banyak tentang SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE bisa gabung di roadshow SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE di beberapa kota besar di Indonesia.
Dan dapatkan Promo menarik untuk pembelian Samsung ATIV Book 9 Lite :
Launch Exhibition :
 1. Jakarta – Senayan City : 31 Aug - 1 Sep 2013
 2. Semarang – Mall Paragon : 31 Aug - 1 Sep 2013
 3. Bandung – Trans Studio Mall : 6-8 Sep 2013
 4. Jogja – Ambarukmo Plaza : 6-8 Sep 2013
 5. Surabaya – Ciputra World : 6-8 Sep 2013
 
Launch Promo :
Jakarta :
Cashback Rp 1,000,000 (from 6,990,000 to 5,990,000)
 
Cicilan 0% 12 bulan dengan kartu kredit BCA
 
Gratis External Hard Disk WD 500 GB
Menangkan kesempatan mendapatkan Lucky Dip Samsung Galaxy S4
Dapatkan special kurs USD hanya di event ini                
*Promo berlaku hanya untuk 200 pembeli pertama pemegang kartu kredit BCA

Semarang, Bandung, Jogja & Surabaya :
Cashback Rp 500,000 (from 6,990,000 to 6,490,000)
Cicilan 0% 18 bulan dengan kartu kredit Mandiri
 
gratis External Hard Disk WD 500 GB
Dapatkan special kurs USD hanya di event ini
*Promo berlaku hanya untuk 100 pembeli pertama
Keterangan lebih lengkapnya http://www.samsung.com/id/ativbook9lite/
Dan update terus info nya + ikut aktivitas digital selama Launch Promo SAMSUNG ATIV BOOK 9 LITE di twitter @samsung_ID  atau bisa juga dengan search hashtags “creATIVtweet” dan “creATIVsnap” #creATIV #originATIV #ATIVBook9Lite
What i wore:
Zara leopard print sweatshirt/ cotton on stripes skater skirt/ de.cada.dia stripes two way kimono/ mel by melissa oxford jelly/ zorra clutch







You Might Also Like

2 Comments

  1. cool post!
    anak unpad juga kah?


    http://thebingogenic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @fanny : hi, thanks. But nope i got my bachelor at UI and now doing the post-grad also at UI

    ReplyDelete

Popular Posts

follow via email

blog's follower